Final Fantasy XIV får patch 5.5 nästa vecka!

Det börjar hända grejer kring Final Fantasy XIV. I höst släpps nästa stora expansion, Endwalker, och nu börjar upptrappningen inför den storartade avslutningen av spelets pågående berättelse. På tisdag den 13:e April släpps patch 5.5 (som har fått det ödesdigra namnet ”Death Unto Dawn”) och spelare världen över får ta del av mängder med spännande nyheter! Självklart har det släppts en skinande ny trailer för att visa lite av det vi har att vänta oss.

Vi får se skymtar av spelets huvudstory och det verkar som om vi kan vänta oss en hel del dramatik. Fordola, som vi inte sett i storyn sedan slutet av Stormblood, är tillbaka och även den enslige dragoonen Estinien är tillbaka. Vad kommer de spela för roller? Och kommer vi få reda på vad Fandaniel planerar i skuggorna?

Förutom spelets huvudstory så kommer vi även få en helt ny trial! Denna gång blir det en helt ny strid mot Diamond Weapon! 8 stycken spelare kan tackla den nya trailen tillsammans och självklart kan även de skickligaste spelarna ge sig på en svårare version av striden!

I patch 5.5 kommer också den avslutande delen av de Nier-relarerade raiderna. Ni som spelat Nier kanske till och med känner igen några av de nya bossarna? Vad kan detta betyda…?

Med denna patch släpps också en spelbar beta till Playstation 5! Nu kan alla ni som lyckats få händerna på en PS5:a uppleva Eorzea i 4k upplösning med snabbare laddningstider! Detta är bara en handfull av alla de smaskiga nyheterna vi kommer få ta del av nästa vecka! Vi ses på patch-dagen den 13:e April!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Louise heter jag och jag bor någonstans söder om Stockholm med en vild katt och spenderar dagarna med jobb, kaffedrickande och en massa twittrande. Spel har varit ett intresse för mig så länge jag kan minnas och det har bara fortsatt att växa. Spel med stora världar, levande karaktärer och spännande historier är favoriterna. Bioware är för alltid min stora kärlek, men även Zelda, Tales of-serien och Persona-serien ligger mig varmt om hjärtat. Förutom spel så är jag en stor konst- och filmnörd. Seriöst, få mig inte att prata om film eller konst. Eller Biowares spel. Jag rabblar på i timmar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.