Games Done Quick kämpar mot cancer

Just nu pågår ett galet spel-maraton på Twitch. Det är eventet Games Done Quick som samlar en mängd speedrunners till en enorm välgörenhetssändning. Deltagarna får möjlighet att visa upp sin talang  för en stor publik samtidigt som de bidrar till en god sak.. Allt visas i en direktsänd stream som pågår utan avbrott under hela veckan. Alla donationer som kommer in under eventet går direkt till välgörenhet. Alla som donerar till Games Done Quick är också med i utlottningen av fina priser.

Läs mer och donera på den officiella hemsidan.

Vad tycker du?

3 0

1 Kommentar

  1. Har följt GDQ sedan ett par år tillbaka, och det är riktigt tråkigt att de inte får mer uppmärksamhet i Sverige. Vi har svenska speedrunners som deltagit i eventen och tillsammans samlar GDQ ihop enorma mängder pengar samtidigt som de lottar ut fin-fina priser.

    Svara

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.