Paradox Interactive presenterar Surviving Mars

Paradox Interactive och Haemimont Games presenterar stolt den nya titeln Surviving Mars som förväntas komma ut 2018.
Paradox Interactives nya titel Survivng Mars förväntas komma ut 2018

Idag befinner vi oss på PDXCON 2017 i Gamla Riksarkivet. Men i dessa åldrade lokaler finner vi idag bara nyheter. Det är dags för det svenska spelundret Paradox Interactives första publika event någonsin. På scenen har vi Paradox VD Fredrik Wester tillsammans med flera nyckelpersoner från deras utvecklingsteam. Bland många nyheter är det framförallt en som är stjärnan för dagen. Det nya spelet Surviving Mars. Paradox Interactives största hit var just strategi och ledningsspelet Cities: Skylines. Nu kör dom vidare i samma framgångsrika spår. Samarbetet med Haemington Games var en självklar grund för att fortsätta Paradox utveckling framåt. De båda teamen har samma tankar kring speldesign och med en vision att ge varje spelare en unik upplevelse har dom äntligen börjat skapat en gåva till oss.

”A dream come true.” -Paradox Interactive

Paradox Interactive och Haemimont Games presenterar stolt den nya titeln Surviving Mars som förväntas komma ut 2018. Ett sprillans nytt strategi och ledningsspel där man ska kolonisera planeten Mars. I spelet kommer du behöva kämpa för din och din kolonis överlevnad. Hitta och förse de tidigare jordmänniskorna med basala överlevnadskällor så som mat och vatten. Men passa dig för alla fiender som också gör allt för att överleva i den utmanande miljön på Mars. Spelet kommer att släppas till Xbox One, Playstation 4, Windows, Mac och Linux PCs.

”Vi anser att strategier och ledningsspel är bäst när de låter spelaren uppleva den unika historien som berättas av spelarens beslut, och Surviving Mars kommer att ha det på ett stort sätt”, säger Gabriel Dobrev, VD för Haemimont Games. ”Dina kolonister arbetar inte bara för att förbättra produktionen, de kämpar för att överleva, och deras konflikter och bekymmer är intensiva. I Surviving Mars kan du förstå vad dina kolonister hanterar på individnivå, och att komma fram till kreativa planer för dessa behov kommer att bli en ny utmaning för våra fans. ”
Så med andra ord… don’t let them go insane!

Bygg upp dina kolonier på planeten mars, men det är inte så lätt som du tror…

Du kan läsa mer om spelet på den officiella sidan.

Håll utkik här på Varvat för en recension av detta coola spel.

0 Delningar
Mina första spelminnen kommer från när jag och min lillasyster spelade multiplayer-spel på vår farmors Nintendo 8-bitars. Vi båda älskade det och jag fick ett Xbox Crystal i 7-års present. Det blev ett intensivt spelande med Halo 2, Need for Speed mfl. Sen nördade jag Runescape och levlade i World of Warcraft, ett spel som jag fortfarande uppskattar idag. Uppväxt med att tävla mot min syster i spel, har jag blivit mycket engagerad i Esport. League of Legends är det spel jag spelat mest och följt mest i Esport-världen, därefter Hearthstone. I övrigt så investerar jag en del i spelindustrin och har god koll på siffror, nyheter, statistik för spelbolag och branschen.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.