Paradox utannonserar Surviving the Aftermath

Efter Surviving Mars är nästa spel i Surviving-serien Surviving the Aftermath.
Släpps sent 2020.

Paradox Interactive har avslöjat att man arbetar på nästa spel i varumärket Survival efter succén Surviving Mars. Surviving the Aftermath heter den spirituella uppföljaren, men utöver en kort teaser trailer vet vi ännu inget om spelet annat än att det handlar om ett till managementspel med överlevnadsmekanik.

Av namnet Aftermath att döma verkar det som att temat denna gång kan handla om överlevnad i en postapokalyps orsakad av ett kärnvapenkrig. Kan strålning vara en central mekanik? Vi kan bara spekulera.

Mer information kommer den 19 oktober när Paradox håller i sin årliga PDXCON, den här gången i Berlin. Vi kan knappt hålla oss!

Surviving the Aftermath släpps preliminärt sent 2020.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.