Patch 1.09 ger Sword Art Online: Alicization Lycoris kvalitetsförbättringar

Raid Dungeon Extreme samt nya funktioner för att göra spelet mer lättillgängligt är de centrala delarna i patch 1.09.
Flera förbättringar har landat på Alicization Lycoris.

Patch 1.09 har nu landat på samtliga plattformar för Sword Art Online: Alicization Lycoris och bär med sig en svit av kvalitetsförbättringar. Bland annat har Raid Dungion Extreme tillkommit som ger spelare möjligheten att spela raiderna de klarat av på en ännu svårare grad. Utöver det är höjdpunkterna i patch 1.09 de två spellägen som sänker ribban på Alicization Lycoris och gör spelet mer lättillgängligt.

Lightplay Mode låter spelare skynda genom hela det första kapitlet för att kunna börja med spelets originella berättelse fortare. Detta läge är främst riktat till spelare som sett animen eller läst böckerna.

Semi-auto Mode är tänkt att förenkla spelets stridsmekanik så att de spelare som vill fokusera på storyn får det lite lättare.

Patch 1.09 har flera andra kvalitetsförbättringar som gör Sword Art Online: Alicization Lycoris lite bättre. Du kan läsa noteringarna här.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.