Sinon, Leafa, Silica och Lisbeth bekräftade till Sword Art Online: Alicization Lycoris

Favoritkaraktärer återvänder till Sword Art Online: Alicization Lycoris och temalåten sjungs ut i ny trailer.
Kära återseenden i Alicization Lycoris.

Sinon och Leafa, två stora favoriter bland Sword Art Online-fans, återvänder tillsammans med Silica och Lisbeth till Bandai Namcos kommande rollspel Sword Art Online: Alicization Lycoris den 10 juli på Playstation 4, Xbox One och PC. De kommer kunna slå följe med Kirito och de andra och strida vid deras sida. Sinon är känd för att strida med distansvapen som pilbåge medan Leafa är mer av en svärdsfäktare. Deras talanger kommer säkerligen till användning mot alla monster och riddare som står i vännernas väg.

Läs gärna vår förhandstitt på Sword Art Online: Alicization Lycoris från i vintras.

Den svängiga låten i trailern framförs av ingen annan än den japanske artisten ReoNa. Låten heter Scar/let och är temalåten för Alicization Lycoris.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.