Patch 5.5 till Final Fantasy XIV Online

Death Unto Dawn kommer med NieR crossover i ett dramatiskt avslut. I samband med avslöjandet av Endwalker, den efterlängtade fjärde expansionen till Final Fantasy XIV Online, avslöjar Square Enix de första detaljerna till Patch 5.5 som kommer den 13:e april.

PlayStation 5-ägare kan även se fram emot att börja spela spelet själva samma datum. Dock i beta. PS5-versionen kommer innehålla ett gäng uppgraderingar från PS4-versionen, bland annat en markant förbättring av framerates, snabbare laddningstider, stöd för 4K-upplösning, med mera. För spelare som vill uppgradera sig från PS4 kan ladda ned den uppgraderade versionen till PS5 utan extra kostnad från start av betaperioden. Nya spelare kan uppleva spelet på PS5 genom en demo.

Death Unto Dawn är namnet på Patch 5.5 som kommer delas upp i två delar och iscensätta upplägget för Endwalker-expansionen. I del ett kommer vi få se det tredje kapitlet av YoRHa: Dark Apocalypse – den NieR-inspirerade alliansraiden, med gästspel av artister som Yosuke Saito och YOKO TARO.

Endwalker beräknas att släppas till hösten 2021 till PC, PlayStation 5, PlayStation 4 och Mac.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.