PAW Patrol: Adventure City Calls kommer i Augusti

Det är ju inte så där väldigt ofta vi tar upp spel explicit riktade till barn här, men nu är ett av de tillfällena. Den som har barn och/eller en TV har antagligen inte undgått TV-serien om märkligt gratisknegande och evigt unga hundvalpar, vilken i februari förnyades för en nionde säsong. I augusti går PAW Patrol the movie upp på bio, och filmen följs också av spelet PAW Patrol: Adventure City vilket kommer finnas tillgängligt för Nintendo Switch, PC (Steam), Playstation (4) och Xbox. En trevlig detalj jämfört med flera föregående PAW Patrol-spel, främst för iOS/Android, är att det kommande spelet har fått svensk språkanpassning.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag gillar mest av allt de gamla spelen, och tidiga konsoler i all ära, men textbaserat och ASCII-grafik ligger också högt på listan. Moderna spel med retrokänsla går också bra om det kniper, och egentligen är det nog innovativitet med enkla medel som fascinerar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.