Persona 5 Royal släpps imorgon

Imorgon släpps det förbättrade versionen av rollspelet som vann Varvats pris för årets bästa rollspel 2017. En ny story-linje, nya karaktärer, en förlängd termin och mycket mer väntar fans i Persona 5 Royal.
På väg att stjäla ditt hjärta.

Väntan är äntligen över, imorgon den 31 mars 2020 släpps den kungliga utgåvan av den här generationens kanske bästa japanska rollspel. Persona 5 Royal breddar och tillför nytt innehåll till det redan storslagna spelet. Bland annat ser vi en ny huvudkaraktär slå följe med ungdomarna i Phantom Thieves. Dessutom får vi utforska ett nytt område i Tokyo, ta del av en till termin på Shujin Academy och uppleva en ny berättelse.

Läs gärna vår recension på originalspelet från 2017.

Persona 5 Royal kommer inte bara i en spartansk utgåva. Här slår man på stort med en Phantom Thieves Edition som bland annat inkluderar Jokers mask och en snygg art book. Läs mer på hemsidan eller se med din favoritåterförsäljare. Förhandköp ger tillgång till ett dynamiskt tema. Och som grädden på moset får alla ägare av Persona 5 Royal all tidigare DLC utan extra kostnad.

Persona 5 Royal släpps exklusivt till Playstation 4 den 31 mars.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.