Persona 5 Tactics – ny spinoff för våra älskade tjuvar

Efter dansspel, hack n' slash och rollspel är det tags för en sväng taktik. Persona 5 Tactics tar våra vänner på ett fräscht äventyr för att åter igen stoppa en tyrann.
Sätter T i RPG.

Atlus överraskade med inte bara ett helt nytt rollspel, utan även en kul spinoff till ett av deras mest framgångsrika spel Persona 5. Persona 5 Tactics är precis vad det låter som och kommer troligtvis ha samma kvalitativa innehåll som Persona 5 Strikers från 2020.

Fantomtjuvarna har hamnat i en mystisk värld där tyranni regerar. Naturligtvis är det inget de kan vända ryggen till och det blir upp till er i samarbete med nya tillskottet Erina att driva revolution.

Persona 5 Tactics släpps den 17 november till Xbox One, Series X|S och PC, samt är tillgänglig dag ett via Xbox Game Pass.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.