Plants vs. Zombies: Garden Warfare ute nu

Äntligen är det här, Plants vs: Zombies: Garden Warfare. Det är inget mindre än den svenska grafikmotorn Frostbite 3 som står för kraften och med en skvätt humor och lite zombies så är det som bäddat för succé.

Det bjuds på en mängd olika spellägen där man kan välja sida och ta sig an plant- eller zombiefiender med några brutalt fantastiska vapen till förfogande.

Brian Lindley, producenten bakom spelet berättade att göra en shooter baserat på Plants vs. Zombies kanske var lite oväntat, men att han samtidigt tror att fansen kommer att bli positivt överraskade när de lägger vantarna på spelet.

Xbox One får lite exklusivt material som till exempel ett lokal CoOp-läge i splitscreen där man tillsammans med en vän kan åstadkomma en hel del förödelse.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Min största skräck som liten var att jag skulle växa upp och glida ifrån mina kära spel men istället utvecklades mitt förhållande till spelandet och jag är nu mer inbiten än någonsin. Jag brinner för sportspel, adrenalinfylld racing och snygga FPS spel.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.