Warner Bros gör film av Minecraft

Minecraft är ett spel som ni säkert känner till med vad ni kanske inte visste är att Warner Bros medans du läser detta jobbar på att göra en film om just Minecraft.

Markus Persson, skaparen av Minecraft gick ut på Twitter och sa att någon har läckt information om samarbetet och att han var ledsen över att det inte var han själv som fick äran att göra det först.

Vad den kommer att handla om går bara att spekulera i men om det ska vara något som spelet så kanske det kommer att handla om en figur i en fyrkantig värld som hoppar runt och bygger massa överdimensionerade saker? Jag har svårt att se framför mig vad handlingen skulle vara men den som lever får se som man säger.

 

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Min största skräck som liten var att jag skulle växa upp och glida ifrån mina kära spel men istället utvecklades mitt förhållande till spelandet och jag är nu mer inbiten än någonsin. Jag brinner för sportspel, adrenalinfylld racing och snygga FPS spel.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.