Plants vs Zombies: Välkommen till Neighbourville!

PopCap, är en studio under Electronic Arts (NASDAQ: EA) och de gick nyligen ut med Plants vs Zombies: Battle for Neighborville – ett nytt spel som välkomnar spelare till Neighborville, en förort där konfrontationen mellan flora och odöda alltid blommar. PopCap släpper nästa titel i Plants vs. Zombies-serien med ett helt nytt sätt att spela det på.

Spelare kommer få ytterligare ett klassiskt over-the-top-action som fans av serien kommer känna igen. . De kommer även kunna hoppa in i Giddy Park för multiplayerstrider, interagera med andra spelare och gruppa upp för diverse bataljer. De kommer få upptäcka hot från tre free roam-regioner, bl.a. den bekanta omgivningen i Neighborville Town Center. De kommer även få äventyra genom utkanterna av Neighborville i det heta och dammiga Mount Steep, samt det tysta och märkliga Weirding Woods.

Fokuser på Battle for Neighborville ligger i multiplayern, Spelare kommer få slåss med 20 karaktärsklasser som kan skräddarsys. Bland klasserna finns klassiker som Peashooter och Chomper, tillsammans med några nya ansikten. Två av dessa är Night Cap och Electric Slide. Spelare kommer kunna samarbeta i couch co-op via splitscreen. För de som spelar med vänner på nätet finns även online co-op i alla spellägen.

För de som vill hoppa in i striderna i förväg finns Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville Founder’s Edition tillgänglig på PC via Origin, Xbox One, och PlayStation 4. Detta innan spelet släpps den 18 oktober. Utöver tidig tillgång till spelet får deltagare chans att få exklusiva belöningar och föra över sina framsteg till den releasen av spelet. Då Founder’s Edition inte motsvarar hela spelet innan release får de som köpt det spelet utan extra kostnad.

Den digitala versionen av Founder’s Edition finns tillgängligt fram till den 30 september för 29.99 dollar. Founder’s Edition är även inkluderad för medlemmar av Origin Access Premier.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.