Växter mot odöda, nu även till Switch

19:e mars lanserades Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville Complete Edition för Nintendo Switch. Spelet innehåller allt material från Standard Edition som släpptes till PC, Playstation och Xbox 2019, och dessutom ett dussin nya kartor och ytterligare tillkommande nedladdningsbart material. Spelet kan spelas både handhållet, i tabletop-läge och kopplat till TV, med funktioner både för touch screen och motion controls och både i offline-läge och online, med t.ex åtta mot åtta i PvP.

I likhet med Garden Warfare-titlarna i serien så är det ju snarare än det snart tolvåriga originalets tower defense fråga om tredimensionell shooter, vilket inte helt osökt för tanken till exempelvis Grand Theft Auto där de första två titlarna var pixliga top-downhistorier och den tredje en betydligt mer grafisk historia.

Men Battle for Neighborville Complete Edition finns alltså ute nu. Den som inte äger ett Switch kan istället snoka rätt på Standard Editon för en betydligt lägre summa.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Jag gillar mest av allt de gamla spelen, och tidiga konsoler i all ära, men textbaserat och ASCII-grafik ligger också högt på listan. Moderna spel med retrokänsla går också bra om det kniper, och egentligen är det nog innovativitet med enkla medel som fascinerar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.