Destiny 2 byter plattform för PC

För ägare av Destiny 2 är det nog ingen nyhet, men om du planerar att skaffa Bungies looter shooter efter 1 oktober är det inte Battle.net som du skaffar det genom längre.

Både Bungie och Blizzard har tidigare agerat i samarbete med Activision, men då Bungie har avslutat sitt samarbete med Activision kommer deras PC-plattform för Destiny 2 att byta plats.

Blizzard och Bungie är måna om att övergången ska ske så smidigt och sömlöst som möjligt. Spelare kommer kunna migrera sina Guardians, all utrustning, progression, licenser och Silver från Battle.net. Om du inte flyttar spelet kommer du dock förlora alla framsteg du gjort.

Vi vet fortfarande inte vilken plattform Destiny 2 kommer hamna på, men mer om detta i sinom tid.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.