PlayerUnkown´s Battlegrounds har nu 3 miljoner spelare på Xbox One

Det är med viss stolthet som Microsoft och PUBG Corp. berättar om de trevliga siffror som nåtts på bara Xbox One. Vid slutet av 2017 kunde man bestämt se att strax över 3 miljoner spelare loggar in för att slåss mot varandra i PlayerUknown´s Battleground! Det är ju förstås redigt kul att det går så bra för spelet och det har ju nått otroliga siffror även på andra plattformar.

Det har även utlovats regelbundna uppdateringar i samma takt som sedan spelet officiellt släpptes. Bara sedan 12:de december har fyra patchar producerats och hjälpt spelare med allehanda saker samt justerat och förbättrat gameplay. Det som ni har att se fram emot är bland annat solo-, duo- och squad-play samt en ny karta med namn ”Miramar”. Det kommer bli en helt ny kamp om kycklingmiddagen!

Kul tycker vi på Varvat och hoppas att spelet fortsätter växa i rask takt!

Stor spel- och filmentusaist som prompt hävdar att pixel- och spritegrafik är det bästa som hänt världen. Utvecklar småspel, fotar och pysslar med musik alldeles för mycket. Anser att spel är konst, tar gärna upp diskussionen med folk som anser otherwise. Utöver det en rätt chill, kaffeberoende (maler egna bönor!) gamer som inte backar på utmaningar. Orerar gärna högt och ljudligt om Hideo Kojimas briljans och Metal Gear-seriens storhet.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.