PUBG drar tillbaks senaste uppdateringen – spelet riskerade att krascha

Att påstå att PUBG har dragits med problem med fuskare är något av en underdrift. I förra veckan patchades spelets servrar för att försöka få bukt med problemen. Uppdateringen innebar att det inte längre var möjligt att köra tredjeparts-program för att skaffa fördelar i spelet. Till exempel så blockerades det populära ReShade som ökade spelets kontrast. Enligt BattleEye har mer än 13% av PC-spelarna redan bannats på grund av fusk.

Nu dras patchen trots allt tillbaks. Orsaken är helt enkelt att spelet kraschar för flertalet användare. Otroligt trist för oss som vill spela PlayerUnknown’s Battlegrounds på ett ärligt sätt.

Spelets support-team ber om ursäkt för problemen i en Tweet, men man säger också att kampen mot fuskare fortsätter med oförminskad styrka.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Vad tycker du?

2 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.