Playstation 5 har genomgått rejäl bantningskur

I sådär lagom tid inför julen presenterar nu Sony en slimmad modell av PlayStation 5, ett förfarande vi är vana vid från alla andra generationer i PlayStation-familjen. Den nya formgivningen erbjuder större valmöjligheter och flexibilitet. Nytt är också att det blir möjligt att koppla på en Ultra HD Blu-ray Disc-enhet på PS5 Digital Edition, samt en 1TB SSD för mer intern lagring.

Den nya PS5-modellen har minskats i volym med mer än 30% och i vikt med 18% respektive 24% jämfört med de tidigare modellerna. Den har fyra separata ytterpaneler, där den övre delen har en glansig finish medan den undre delen är matt.

Lansering av den nya modellen sker i USA i november, så vi i Europa lär få vänta lite till innan vi kan lägga vantarna på dessa skönheter. Tanken är att den mindre varianten på sikt skall ersätta den tidigare modellen helt och hållet.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.