Playstation Now lanseras i Sverige

Det är dags att damma av dina kunskaper för de klassiska spelen och återigen sätta dem på prov!

Idag meddelar Sony Interactive Entertainment att man lanserar PlayStation Now i fler länder, och Sverige är ett av dem tillsammans med länder som Spanien, Italien, Portugal, Norge, Danmark och Finland.

Med ett bibliotek på över 600 titlar kommer det vara möjligt genom prenumerationstjänsten att streama PS4-, PS3- och PS2-spel på PS4 eller Windows PC. För den som vill finns även möjligheten att hämta hem spelen för PS4 samt PS2 och spela dem offline. Allt i full upplösning.

Inget lanseringsdatum är bekräftat ännu. Men det kommer finnas en öppen beta tillgänglig från början av februari. Den som väljer att testa får då tillgång till samtliga spel och får möjlighet att ge feedback på tjänsten och dess funktioner. Du kan registrera dig redan idag genom att klicka här och följa instruktionerna på sidan.

Det finns definitivt något för alla! PlayStation-exklusiva spel, stora toppspel, familjevänliga spel och mer därtill. De senaste tillskotten i listan är Prey, For Honor, Mafia III och Dirt 4.

Är detta något du är intresserad av och vilket spel önskar du finns med som du vill lägga fingrarna på först? Berätta gärna för oss i kommentarerna nedan.

Vad tycker du?

4 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Iklär sig ett headset dagtid för att hjälpa människor och ett annat kvällstid för att rädda digitala världar. Emma föddes i princip med en kontroll i handen, och gör sitt yttersta för att kombinera jobb, familjeliv och sin passion för spel. Utöver de konkreta spelen så djupdyker hon ofta i teorier kring spel och dess historik.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.