Makalösa siffror för Playstation 4

Lanseringen av Playstation 4 har gått som på räls för Sony. Nu presenterar man siffror som visar att man fram till den 28 december sålde hela 4,2 miljoner konsoler och 9,1 miljoner spel till den nya maskinen. Samtidigt har man ökat antalet PS Plus-prenumeranter med hela 90%.

Sony meddelar också att under 2014 lanseras PlayStation Now i USA, en ny tjänst för att strömma PlayStation 3-spel till PlayStation 4, PlayStation Vita och Sonys BRAVIA-tv.

PlayStation 4 växer sig allt starkare och vi kunde inte vara gladare över att spelare över hela världen tar del av otroligt indragande spelupplevelser samt funktionerna för sociala medier och underhållning. Efter en otrolig lansering ser vi fram emot att under 2014 hitta nya sätt att dra nytta av kraften i PlayStation 4 och fortsätta att leverera nya funktioner och tjänster, inklusive PlayStation Now.
Andrew House, chef för Sony Computer Entertainment Inc.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.