Billigare och större PlayStation Now

Och dessutom en skithäftig reklamfilm.

I dagarna sänkte Sony priset på sin prenumerationstjänst PlayStation Now. det nya priset är 110 kr per månad. Samtidigt utökas katalogen med stortitlar som GTA V och God of War. spelen kan strömmas till PS4 eller PC eller hämtas ner i sin helhet till PS4. dessa spel lanserades på PlayStation Now tidigare i veckan:

  • God of War från Santa Monica Studio fick ett antal ”Game of the Year”-priser 2018 över hela världen.
  • Grand Theft Auto V från Rockstar Games är det mest sålda spelet i den nuvarande generationen.
  • inFAMOUS Second Son från Sucker Punch Productions är ett av de mest sålda PlayStation 4-spelen hittills.
  • UNCHARTED 4: A Thief’s End. Naughty Dogs prisbelönta spel från 2016 som BAFTA utsåg till bästa spel 2017.

– Efter PlayStation Now-expansionen tidigare i år har vi täckning för mer än 70 procent av vår globala PS4-användarbas, vilket gör detta till det perfekta tillfället att förnya tjänsten med ett mer tilltalande pris och ett starkare innehållserbjudande. Vi har samlat på oss massor av kunskap om molnspel sedan PlayStation Now lanserades 2014. Det, tillsammans med vår 25-åriga erfarenhet inom spelbranschen och de starka partnerskap vi har utvecklat tillsammans med spelutgivare, gör att vi kan fortsätta att vara ledande och nyskapande inom det här området i takt med att spelbranschen utvecklas, säger Jim Ryan, vd för Sony Interactive Entertainment i ett pressmeddelande.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.