PlayStation Plus-spelare får tidig tillgång till God of War: Ascension

Nu levereras snart ännu en glad överraskning till alla som har införskaffat en prenumeration till PlayStation Plus på PS3. En multiplayer-beta för God of War: Ascension blir tillgängligt via PS Plus den 8:e januari nästa år, och kommer att innehålla två kategorier av multiplayerspelande: Stora kartor med omfattande miljöer, och mer intensiva strider i täta närkamper.

Det kommer också att gå att spela team deathmatch genom något som i spelet kallas för ”Team Favour Rush”, där man vinner Favour-poäng från gudarna som man kan låsa upp nya tillägg för sin karaktär med. Ett enspelarläge kommer  bli tillgängligt efterhand.

Det verkar vara ett riktigt fint läge för att skaffa PlayStation Plus! Sony har redan gått ut med en lista av spel som blir, eller redan har blivit, tillgängliga gratis genom tjänsten nu i december, och mer kommer det säkerligen att bli i veckorna som kommer.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.