PlayStation stödjer Movember

I år stödjer Sony PlayStation välgörenhetsorganisationen Movember som arbetar för att förändra synen på mäns hälsa. Under november uppmuntras alla spelare att odla mustascher tillsammans med Sir Galahad från det kommande storspelet The Order: 1886.

För Movember är mustaschen ett sätt att sätta igång samtal och öka medvetenheten om prostata- och testikelcancer. I Sverige får 10 000 män årligen diagnosen prostatacancer. Via Movember kan alla bidra till att samla in pengar till forskning på ett roligt och engagerat sätt.

Den första november markerar starten för den internationella kampanjen. Under hela månaden anordnar PlayStation aktiviteter för att öka uppmärksamheten kring Movember. Förutom tävlingar och samarbeten med bland annat Webhallen så kommer man att kunna följa Sir Galahads episka mustaschresa – från slätrakad till en välansad ”regent”.

Hjälp PlayStation och Movember att förändra synen på mäns hälsa – registrera och gå med i teamet PlayStation Sverige.

Givetvis stödjer vi på Varvat också Movember.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.