Odla mustasch – Vinn Playstation 4

Nu har du chansen att stå upp för en god sak samtidigt som du kan vinna en PS4 och får möjlighet att odla mustasch utan att någon klandrar dig. Movember är det enkla sättet att göra skillnad – bara genom att registrera dig stödjer du kampen mot cancer! 

På lördag drar Movember igång – månaden då vi uppmärksammar mäns hälsa i allmänhet och prostata- och testikelcancer i synnerhet. Därför uppmanar vi alla spelare att i november odla mustasch tillsammans med Sir Galahad från det kommande storspelet The Order: 1886.

Under Movember har alla som registrerar sig och går med i Sir Galahads team – PlayStation Sverige – chans att vinna ett maxat The Order: 1886-paket med det kommande storspelet, en PlayStation 4, en mustaschkam och en Mo Glow-dekal till din DualShock 4. Läs mer om tävlingen här.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.