”Prepare to Dine” i Bandai Namcos nya, kommande titel

”Prepare to Dine” är så nära en kan komma en annan, väldigt populär serie. Självklart tänker vi på det andra spelet, men det första i Dark Souls-trilogin. Med lanseringen av Dark Souls såg de flesta av oss texten ”Prepare to Die” lite här och där. Med en extra bokstav har denna nya titel anspelat(?) på sagda serie, vilket kan vara både positivt och negativt.

Med det nya spelet på ingång bjuder BANDAI NAMCO Entertainment Europe in spelare att testa sin aptit med denna nya titel. Än så länge är det bara en väldigt diffus, men snygg, video de frestas med, dock. Spelet har även en en slogan som osökt får en att tänka på Dark Souls välkända slogan ”Prepare to Die”, så en hoppas att likheterna är fler. Det enda videon kan ge oss är att spelet troligtvis kommer ha en väldigt stiliserad och grov design. Om ni, precis som jag, sitter med en massa frågetecken kan det rekommenderas att hålla utkik efter spelets utannonsering den 20:e April.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.