Nyheter till Switch och 3DS: Nintendo Direct

Det kommande året med Switch

ARMS, som släpps den 16:e Juni, presenterades närmare och en ny karaktärer med vapen introducerades tillsammans med ett nytt spelläge.

• Samtidigt med ARMS släpps en neongul version av Joy-Con, en neongul Joy-Con strap samt ett batteripaket för Joy-Con.

Mario Kart 8 Deluxe lanseras den 28:e April och kommer att vara det mest fullpackade spelet i serien. Det kommer innehålla ett helt nytt Battle Mode som även kan spelas online.

Ultra Street Fighter II lanseras den 26:e Maj och låter dig spela klassikern i både HD och retrostil. Evil Ryu och Violent Ken finns med som spelbara karaktärer och nya spellägen kommer att introduceras.

Minecraft: Nintendo Switch Edition, som även innehåller Super Mario Mash-Up Pack, lanseras via Nintendo eShop den 12:e Maj och en boxad version släpps vid ett senare tillfälle.

Splatoon 2 släpps den 21:a Juli och kommer bland annat att introducera det nya spelläget Salmon Run där du måste besegra lömska laxar som kallas Salmonids för att samla Power Eggs. Vi väntar med spänning på vad vi kommer att kunna göra med dessa ägg.

• Är du på jakt efter de klassiska arkadspelen från Neo-Geo-tiden är det bara att ta en sväng förbi Nintendo eShop där du kan hitta ett ständigt växande utbud av dessa.

• Två nya Sonic-spel är på gång, Sonic Forces i vinter och Sonic Mania i sommar.

• Vänd paneler i ”actionbrädspelet” för flera spelare. Project Mekuru lanseras via Nintendo eShop i sommar.

• Actionspelet Fate/EXTELLA: The Umbral Star kommer med välkända karaktärer från den populära Fate-serien till Nintendo Switch den 21:a Juli.

• RPG/strategispelet Disgaea 5 Complete lanseras den 26:e Maj, även som limited edition och en demo kommer snart att finnas tillgänglig via Nintendo eShop.

• Två klassiska pusselspel blandas när Puyo Puyo Tetris kommer till Nintendo Switch, och redan nu kan du testa demon som du hittar i Nintendo eShop.

• Ett av världens mest kända brädspel, Monopoly for Nintendo Switch, lanseras till hösten.

• Plattsformsglädje utlovas med Rayman Legends: Definitive Edition senare i år.

Sine Mora EX från Grasshopper och Digital Reality kommer i sommar.

Battle Chaseres: Nightwar kommer mot slutet av sommaren.

• Nu kan du snart råna banker på Nintendo Switch när Payday 2 släpps senare under året.

• Namco-klassiker kommer till Nintendo Switch via Nintendo eShop med Namco Museum i sommar.

3DS får ett gäng nya titlar

Hey! PIKMIN lanseras den 28:e Juli och har stöd för amiibo.

• Rollspelet Ever Oasis lanseras den 23:e Juni.

Monster Hunter Stories är ett nytt turbaserat rollspel där du rider på och samarbetar med monster från Monster Hunter-serien och samlar på ägg som kan kläckas och bli nya monster. Spelet lanseras i höst.

• Skaffa dig bonusar i de nyligen släppta Yo-Kai Watch 2-spelen genom att besöka Lambert Post Office. Du kan få en bonus per vecka fram till 2:a Juni. PS! glöm inte koden ”SP@RKL3S!”.

• För första gången kommer Culdcept-serien till Europa i form av Culdcept Revolt. Den här spelserien har hela 20 år på nacken, och är en härlig blandning av bräd- och kortspel. Spelet lanseras den 1 september och kommer även i en limited edition

• Skapa dina egna rollspel med RPG Maker Fes och dela dem med världen. Med den kostnadsfria appen RPG Maker Player från Nintendo eShop kan du spela rollspelen som andra har skapat utan att själv äga spelet. Lanseras 23:e Juni, även som limited edition.

• ”Uppföljaren” till det härligt besynnerliga Tomodachi Life kastar ut dina Mii-vänner på äventyr när Miitopia lanseras senare i år.

Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia utökas med nytt nedladdningsbart innehåll efter lanseringen. En del innehåll kommer att vara gratis, annat kan köpas del för del eller samlat via säsongspass.

• Kirby fyller 25 år 2017 och firas med Team Kirby Clash Deluxe via Nintendo eShop nu, Kirby’s Blowout Blast dyker upp i eShoppen i sommar och ett nytt flerspelarspel lanseras till vintern.

• Det tog sin lilla tid men Dr. Kawashima’s Devilish Brain Training: Can you stay FOCUSED? lanseras den 28:e Juli.

Nya amiibos på intåg

• En Pikmin-amiibo till Hey! PIKMIN lanseras den 28 juli.

• De sista amiibo-figurerna till Super Smash Bros. för Wii U/Nintendo 3DS; Cloud, Corrin och Bayonetta, lanseras den 21:a Juli i två olika utgåvor var.

• Tre nya amiibo-figurer från The Legend of Zelda-serien lanseras den 23 juni.

Splatoon 2 får tre nya amiibo-figurer, Inkling Girl, Inkling Boy och Inkling Squid. Läser du in någon av dessa blir du vän med dem. De kan lagra din utrustning som du därefter kan ta med till en vän. Då och då kanske de till och med ger dig en gåva. Alla tre släpps samtidigt med spelet den 21 juli.

Om ni vill se den senaste sändningen är det bara att ta en titt i videon högst upp i artikeln.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.