Project X Zone Demo ute nu

Äntligen får fighting-fanatikerna något att jubla åt då Namco Bandai släpper ett demo till Project X Zone idag. Om du är en stolt ägare till ett Nintendo 3DS så ska du leta dig in på Nintendos eShop och ladda ner ditt exemplar. Över femtio olika karaktärer kommer att finnas tillgängligt i det fulla spelet och dessa kommer att bestå utav en härlig blandning från Namco Bandai, Sega och Capcom. I demot, A lethal suprise som det kallas, kommer vi att få testa på att spela med karaktärer från Sakura Wars, Cyberbots, Space Channel 5 och Valkyria Chronicles. I demot får man styra ett team på två och slå sig fram med spektakulära combo-moves.

Hela spelet släpps exklusivt till Nintendo 3DS den 5 juli.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Min största skräck som liten var att jag skulle växa upp och glida ifrån mina kära spel men istället utvecklades mitt förhållande till spelandet och jag är nu mer inbiten än någonsin. Jag brinner för sportspel, adrenalinfylld racing och snygga FPS spel.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.