Mario Kart 8 på Retrospelmässan

Imorgon öppnar dörrarna för Retrospelmässan i Eriksbergshallen i Göteborg. Förutom massor med spel väntar även en monter som det goda folket på Bergsala står för. De har meddelat att de kommer visa upp alla olika Mario Kart-spel, ja till och med det kommande Mario Kart 8! Självklart håller de även i en Super Mario Bros.-tävling och självklart är vinsten ett Mario Kart 8 Premium Pack! Dessutom håller de i en StreetPass tävling, så om ni har några 3DS hemma, töm dem på StreetPass info och ta med dem till mässan. Vill ni tävla i Mario Kart 7 får ni anmäla er i montern.

Mer info om Super Mario Bros.-tävlingen här.

Mer info om StreetPass-tävlingen här.

Retrospelmässans hemsida här.

Trevlig helg!

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.