Rondo blir den största kartan hittills i PUBG

Nästa karta till PUBG: Battlegrounds, den tionde i ordningen, heter RONDO och den är planerad att släppas till PC den 6 december. Kartan bjuder på en blandning av traditionell estetik och moderna visuella element. RONDO är en expansiv 8×8 karta och blir därmed den största spelbara kartan som någonsin introducerats i PUBG.

I RONDOs sydvästra del kan spelarna stöta på nya miljöer som sjöar och bambulundar, medan nordost erbjuder en variation av olika bergsryggar. Yu Lin, omgiven av sjöar och skogar, bjuder på traditionell skönhet. Tin Long Garden är belägen i ett traditionellt bostadsområde med vattenfall och berg. I Mey Ran, där byggnader och floder samsas, väntar strider på vattnet.

Unikt vapen för Rondo

Kartan har även en modern stadsmiljö. Jadena City, med sina höga skyskrapor och neonljus, bjuder in till intensiv stadsstrid. NEOX Factory erbjuder helt nya scenarion, inklusive ett testspår för fordon och en fabrikszon med NEOX-fordonet Blanc. Spelarna kan utforska en rad visuellt varierande områden, som Rin Jiang, Jao Tin och Stadion.

RONDO introducerar nya element unika för kartan. Förstörbar bambu är strategiskt placerad överallt, vilket lägger till ett taktiskt lager i spelet då spelare kan förstöra dem med kastvapen eller fordon. Stadsspecifika transportalternativ finns också tillgängliga. I Jadena City möjliggör exempelvis Mid-Level Escalator snabb förflyttning mellan byggnader. Dessutom introducerar RONDO ett nytt vapen exklusivt för kartan – JS9, en 9mm kulsprutepistol (SMG) med relativt låg rekyl och möjlighet att växla till automateld.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.