Pyramidpussel i avstickande Assassin’s Creed-titel

Escape the Lost Pyramid är utvecklat av Ubisoft Blue Byte och är den första titeln som finns tillgänglig via Ubisoft Escape Games. Spelet är en…spinoff(?) och tar plats i en rekreation av det urgamla Egypten från Assassin’s Creed Origins. Två till fyra spelare har upp till 60 minuter på sig att ta sig ut ur Nebkapyramiden. De kommer få uppleva ett äventyr fullt av pussel som måste lösas. Det enda sättet att ta sig ut ur pyramiden är att samarbeta och kommunicera.

“Vi såg en möjlighet att använda vår speldesign för att ta Escape Room-upplevelsen till sin spets med vad som är fysiskt möjligt. Att erbjuda spelare ett inlevelserikt äventyr i en sällsynt upplevelse i samarbete.” säger Cyril Voiron, executive producer på Ubisoft Escape Games. “Att fly från Lost Pyramid är bara början. Vi har redan planer på fler kooperativa flyktspel för [Ubisoft Escape Games-]plattformen och vi ser fram emot att låta spelare uppleva hur minnesvärt VR kan vara.”

Nästa upplevelse är redan under utveckling. Med en release i början av 2019 kommer vi få ta del av världen från Assassin’s Creed Odyssey.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.