Snart kan du känna dig som en assassin ’på riktigt’

OWO har gjort sig kända för en haptisk väst som ger en extra dimension i form av riktig, fysik feedback i spel som Fortnite, CS:GO, Beat Saber med flera. Nu har OWO ingått ett partnerskap med Ubisoft som tar det haptiska systemet till några av deras bästa spel, med start i den senaste delen av Assassin’s Creed.

I Assassin’s Creed Mirage tar spelaren rollen som Basim, en listig gatutjuv som söker svar och rättvisa som medlem av den urgamla Assassin-ordern. Assassin’s Creed Mirage med en OWO-väst kommer att inkludera en rad olika haptiska effekter, så som slag och parkour samt en hel del helt unika effekter som aldrig skådats tidigare i ett tv-spel.

Samarbetet kommer att bestå av OWO Haptic Gaming System och en exklusiv ACM Edition-skin som har en helt ny design som efterliknar Basim klädsel. Utgåvan kommer först att vara tillgänglig för köp på OWO:s officiella webbplats och kommer senare att säljas som en bundle tillsammans med spelet Assassin’s Creed Mirage via olika återförsäljare.

Både Ubisoft Bordeaux och OWO-teamen arbetar intensivt för att lägga till sensationer i spelet och erbjuda den mest interaktiva upplevelsen möjligt lagom till releasen senare i år.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.