Raidkväll – Root of Nightmares öppnar strax sina dörrar

World First Raid Race ikväll - medverka för chansen att låsa upp en raidjacka och titta på Twitch för emblem.

Ikväll, efter dagens reset har Destiny 2: Lightfall raiden Root of Nightmares premiär. Drivor av spelare kommer hänga på låset för att hoppa in i raiden för första gången. Att upptäcka en ny raid är en jungfrufärd utan like för fans. Och för de tävlingsinriktade spelarna handlar det om äran att vara världens första team att klara av en raid.

Root of Nightmares kommer att ha speciella tävlingsregler under de första 48 timmarna – detta för att göra kampen om första plats jämn bland tävlande. Reglerna innebär främst att taken för Power Level är 1780. Alla tävlande måste hinna tömma kistan efter sista bossen och sedan tillsammans hoppa upp i orbit för att kvalificera. Bungie kommer sedan att undersöka vem som var först och utannonsera det på Twitter. Vinnarna belönas med exklusiva bälten.

Spelare uppmanas även delta via Twitch. Det är möjligt att erhålla två stycken emblem via Twitch Drops om man tittar på minst 2 timmar av Bungies Twitch Rivals sändning, samt hos en strömmare som raidar.

Övriga belöningar inkluderar emblem, pins och raidjackor som kan köpas på Bungie Store.

Orosmoln för Root of Nightmares

Destiny 2: Lightfall har varit besudlat av buggar ända sedan releasen. Vapen och mods har inte fungerat som de ska, spelare blir osynliga, exotiska vapen deletar bossar och en uppsjö av exploateringar har hittats. Dessutom har Lightfall fått spelet att krascha av oförklarliga anledningar. Av den anledningen är vi alla lite nervösa inför Root of Nightmares.

Bungie har låst flera vapen och funktioner för att förhindra exploateringen av buggar i raiden. Även om lösningen är bra för tillfället, målar det upp en allt tvivelaktig bild av Bungie som spelutvecklare. Destiny har blivit allt mer instabilt för varje expansion och säsong. Lösningen är inte enkel och med tanke på att Bungie har framtida planer för Destiny 2 efter nästa expansion The Final Shape blir det ännu mer ängsligt.

Vi önskar däremot alla lycka till i Root of Nightmares.

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.