Rainbow Six Siege gratishelg från och med idag

Från och med idag till och med söndag är det gratis att ladda ner och testa Tom Clancy's Rainbow Six Siege, samt köpa det för mindre än halva priset.
Spara din progress och upp till 70% på priset om du köper spelet under eventet.+

Den lagbaserade shootern Tom Clancy’s Rainbow Six Siege är gratis att spela i helgen. Beroende på plattform kan du ta del av spelet som redan har mer än 40 miljoner spelare från och med den 15 november till den 18 november. Gratisperioden inkluderar alla kartor och de 20 första originalkaraktärerna.

Ni som testar Siege under helgen kan behålla all progress och fortsätta spela obehindrat om ni köper spelet under samma period. Naturligtvis innefattar detta även att alla utgåvor av spelet är rabatterade. Beroende på utgåva kan du spara upp till 70% på priset. Rabatten pågår från den 15 november till den 30 november beroende på plattform.

Detaljer kring eventet hittar du på den officiella hemsidan.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege släppes ursprungligen december 2015 på PC men har senare nått både Playstation 4 och Xbox One. På Steam har spelet en överlag positiv bedömning på 78%, medan Metacritic är lite högre på 79% på PC. Playstation 4 och Xbox One har dock lite lägre och ligger på 73% respektive 74%.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.