Ubisoft berättar om framtiden för Rainbow Six: Siege

Tom Clancy´s Rainbow Six: Siege släpptes för snart sex år sen och har rullat på flitigt bland världens alla serverhallar. Otaliga väggar har rivits och demolerats i kampen mellan specialstyrkor och terrorister.

Nyligen arrangerade Ubisoft och utvecklingsteamet en slags digital presskonferens där de presenterade sina planer för spelet. I det så kallade Year 6-paketet har de slängt in tonvis med nytt, fräscht material för att hålla anhängarna intresserade.

Bland annat lovar teamet nya kartor, ett nytt supervapen, uppdaterade scoring-listor men också ett behaviour-system som anpassar mottagandet efter ditt beteende. Spelare som beter sig illa kan exempelvis räkna med att få fler nekade åtkomster till eftertraktade spellistor.

Utöver det massiva paketet sockrar Ubisoft sin skapelse ytterligare med ett tilläggspaket: Crimson Heist. I detta universum antar spelaren rollen som Flores, en operatör vars uppdrag är att stjäla saker genom ett…explosivt handtag. Räkna med att spränga saker i luften. Mer information om Crimson Heist anländer senare under våren.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.