Recensionsplan för Cyberpunk 2077

Inatt släpps Cyberpunk 2077! Vi kommer hoppa in i spelet samtidigt som ni och det medför en del problematik vad det gäller recensionen. Eftersom majoriteten av alla stora publikationer redan har lagt upp sina recensioner väljer vi att ta en annan approach med Cyberpunk 2077.
Om då måste bränna ner allt till grunden, låt det brinna.

Jag var troligtvis inte den enda personen som lusläste varenda recension på Cyberpunk 2077 i måndags kväll. Mellan artiklar hos stora publikationer som IGN, PC Gamer, Polygon eller vår inhemska FZ, och influencers på tuben som Madqueen Show (som har fruktansvärt bra lore-videos) och The Neon Arcade finns det mycket intryck att tillgå. Du kan också hitta mer eller mindre saltiga debatter om recensionstillståndet, förutsättningarna kring omdömena, kritik mot speljournalister och mer. Det är galet där ute!

Varvat har i skrivande stund inte tillgång till Cyberpunk 2077 och med tanke på hur omfattande spelet är vore det orealistiskt att påstå att en recension skulle kunna publiceras inom en vecka från release. Det är därför vi väljer att prova något annorlunda den här gången. I en serie kortare dagboksinlägg kommer vi blanda kreativt skrivande och kritisk spelanalys. En slags cyberpunkdagbok från spelarkaraktärens perspektiv varvat (pun intended) med omdömen. På det här viset får jag som recensent utlopp för min kreativitet och möjlighet att dela upp recensionen i hanterbara och relevanta stycken.

Vi kan starkt rekommendera våra guider Allt vi vet om Cyberpunk 2077 – Cyberware, samt Attributes, Skills och Perks i väntan på att installationen av spelet och patcherna är klara.

I slutet av dagboksserien blir samtliga analyser ihopsatta till en sammanhängande recension med betyg. Även om dagboksmetoden inte ger dig som läsare en direkt helhetsbild av Cyberpunk 2077 tror vi att dessa kommer fungera som utmärkta första intryck-avsnitt du kan komplettera med andra recensioner.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

3 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.