Nytt Night City Wire den 19 november

Ja vi får någon form av Cyberpunk 2077 den 19 november, den här gången handlar sändningen om rockaren Johnny Silverhand och musiken i spelet.

Äntligen! Nyligen meddelade CD Projekt Red via Twitter nästa sändning för Night City Wire, programmet för deras kommande rollspel Cyberpunk 2077. Lustigt nog äger sändningen rum samma dag som Cyberpunk 2077 skulle ha släppts. Plåster på såren?

Night City Wire avsnitt fem ser du live på CD Projekt Reds Twitchkanal den 19 november klockan 18:00.

Den här sändningen blir den femte i räkningen och kommer att lägga fokus på karaktären Johnny Silverhand, en legendarisk rockare i cyberpunkuniversumet som i spelet porträtteras av Keanu Reeves. Utöver Johnny kommer vi stifta bekantskap med musiken i Cyberpunk 2077 – och förhoppningsvis en och annan överraskning.

Johnny Silverhand, Cyberpunk 2077.
Johnny Silverhand, CD Projekt Red 2020.

Om du precis som vi blir tokiga av att vänta på spelet kan du läsa några av våra detaljerade artiklar. Bland annat har vi listat allt vi vet om Skills och perks, eller varför inte de farhågor jag försöker trycka ner.

Är du riktigt rastlös kan du gå ut och springa i den verkliga världen och spela Breach, det svenskutvecklade mobilspelet inspirerat av Cyberpunk 2077 som för närvarande håller en tävling i norden.

För övrigt släpps Cyberpunk 2077 numera den 10 december, till Playstation 4, Xbox One, PC och Stadia. Cyberpunk 2077 är bakåtkompatibelt med Playstation 5 och Xbox Series X och S.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.