Releasedatum för Metal Gear Survive

Från Konami är senaste nytt releasedatum för Metal Gear Survive. Släppdatum i EU blir den 22 februari 2018. Vid sagda datum släpps spelet till PS4, Xbox One och Steam. Rekommenderat pris är ca 329 kronor.

Vidare meddelas att den som förbeställer också får Survival Bonus Pack med extramaterial till spelet, däribland exempelvis fyra förgyllda vapen, fyra metallic-survivalhalsdukar och kabuki-ansiktsmålning.

Spelet tar vid där det förra slutade och blandar klassiskt MG-smyg med det i modern tid så populära överlevnadskonceptet, med farliga djur, bygga vapen av ihopsamlade delar och så vidare. Allt detta under det att spelarna försöker ta sig hem eftersom de transporterats via maskhål till en främmande och farlig värld.

Metal Gear Survive finns alltså att köpa till PC och konsol den 22 februari nästa år. Mer information om spelet finns att läsa här.

 

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag gillar mest av allt de gamla spelen, och tidiga konsoler i all ära, men textbaserat och ASCII-grafik ligger också högt på listan. Moderna spel med retrokänsla går också bra om det kniper, och egentligen är det nog innovativitet med enkla medel som fascinerar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.