Resident Evil 2-remake förlorar gamla röstskådisar

I augusti är det två år sen Capcom annonserade sina planer att göra en remake av Resident Evil 2. Sedan dess har det varit knäpptyst från bolaget om spelets utveckling. Situationen har inte blivit bättre sedan röstskådespelarna bakom spelets huvudkaraktärer meddelat sin frånvaro. En av dessa – Alyson Court (rösten bakom Claire) – har gått ut med en video och sagt att en orsakerna har varit Capcoms antifackliga personalpolitik.

Nyheten har inte tagits emot väl av trogna anhängare som fortfarande väntar på besked hur Capcom ligger till kring nyversionens existens, trots små signaler om en möjlig release.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.