Rykte: Resident Evil 2-remaken väntas avslöjas på E3-mässan i juni

Resident Evil 2-remaken ligger fortfarande fast med ett stort lock på. Capcom fortsätter att vägra avslöja någon information om spelet och hur utvecklingen fortskrider. Nu går ett rykte att Capcom planerar att “släppa bomben” under den kommande E3-mässan i juni då spelet officiellt avtäcks. Detta kommer från en källa som uppges jobba “tätt inpå” projektet. Samma källa uppger också att grafikmotorn bygger på RE Engine som användes i utvecklingen av Resident Evil 7. Upplösningen uppges ligga på 1080p med en framerate på 30 fps till PS4 och det dubbla till PS4 Pro.

Capcom har också tidigare uppgett att man kommer släppa två stora titlar under våren 2019. Vi på redaktionen håller tummarna att Resident Evil 2-remaken är en av dessa.

 

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.