Ridley joinar alla kämpar i Super Smash Bros. Ultimate

Samus ärkefiende hoppar in i slagsmålet för att visa vem som är alfarovdjuret. Ridley har seriens alla tidigare kämpar att tävla mot, vilket ger oss fans mycket Smash för degen.

Höjdpunkten i Nintendos E3 presentation var utan tvekan Super Smash Bros till Nintendo Switch, vars titel är Super Smash Bros. Ultimate. Herr Sakurai går in i nördig precision rörande hans projekt och bäbis Super Smash Bros. Ultimate. Höjdpunkterna är sammanfattade här såklart, men vill du ha alla saftiga detaljer föreslår jag att du tittar på klippet nedan.

Super Smash Bros. Ultimate släpps den 7 december exklusivt till Nintendo Switch.

Den stora överraskningen var att Ridley, Samus ärkefiende tar plats bland kämparna som seriens nya tillskott. Men minst lika överraskande var att seriens alla kämpar samlas i ett spel! Till och med de kämpar som varit bundna till DLC är med. Ni som kan er Smash vet att det är galet många. I Ultimate återvänder också möjligheten att spela matcher för åtta spelare samtidigt – ett sannerligen kaotiskt mått.

Självklart får vi en ny kämpe.

Ridley har flera av sina ikoniska attacker, så som att släpa motståndarna längst marken, likt den gjorde mot Samus, samt att den kan skjuta eld ur munnen. Precis som i Metroid-spelen, är Ridley känslig för motanfall när den laddar upp sin eldattack. Svansen, dens låga specialattack, är särskilt farlig . akta er för den!

Allas våran Daisy entrar slagfältet som Peach echo fighter, dvs spegelmotsvarighet.

Justering in i tusen

Eftersom Super Smash Bros. Ultimate kastar in alla seriens kämpar har det funnits ett behov av att justera kämparnas egenskaper in the name of balansering. Nästan varje kämpe har justerats på något vis eller uppdaterats med bättre visuella detaljer. Personligen gillar jag slow motion effekten av Captain Falcons feta slag. Det är en lång lista, så se gärna klippet för detaljer (5:25). Vilka ändringar ser du mest fram emot? Skriv gärna i kommentarerna.

Den nya kämpen Inkling Girl och Boy introducerar ett par unika egenskaper värda att nämna. Bläcket som Inkling skjuter sänker ner motståndare och desto mer färg de har på kläderna, desto mer skada tar de. Men det går inte att spruta färg vilt då Inkling har en begränsad mängd bläck i behållaren. För att fylla på behöver Inkling dyka ner i bläcket, precis som i Splatoon 2.

Alla banor har en vanlig Battle form och en Omega form.

För er som samlat på amiibos är Super Smash Bros. Ultimate kompatibelt med alla tidigare amiibofigurer från Super Smash Bros.-kollektionen. De kämpar som har multipla amiibos är också kompatibla, till exempel Super Mario 8-bit, eller Super Mario Wedding Suit.

Super Smash Bros. Ultimate släpps den 7 december exklusivt till Nintendo Switch.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.