En svängig trailer visar mer av Mario + Rabbids Kingdom Battle Donkey Kong Adventure!

Ubisofts presskonfernes visades en färgsprakande ny trailer till kommande Mario + Rabbids Kingdom Battle DLC:n.

Det kommande materialet heter Mario + Rabbids Kingdom Battle Donkey Kong Adventure (årets bökigaste titel?) och inte helt överaskande får vi hänga med Donkey Kong denna gång! Trailern visar oss lite vad vi kan förvänta oss och samtidigt får vi ta del av klassiska Donkey Kong-melodier i ny tappning!

Mario + Rabbids Kingdom Battle Donkey Kong Adventure släpps den 26:e Juni, men alla med ett Season pass kommer åt spelet redan den 25:e Juni.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Louise heter jag och jag bor någonstans söder om Stockholm med en vild katt och spenderar dagarna med jobb, kaffedrickande och en massa twittrande. Spel har varit ett intresse för mig så länge jag kan minnas och det har bara fortsatt att växa. Spel med stora världar, levande karaktärer och spännande historier är favoriterna. Bioware är för alltid min stora kärlek, men även Zelda, Tales of-serien och Persona-serien ligger mig varmt om hjärtat. Förutom spel så är jag en stor konst- och filmnörd. Seriöst, få mig inte att prata om film eller konst. Eller Biowares spel. Jag rabblar på i timmar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.