Roccat släpper Renga Stereo Gaming Headset

Läsare, säg hej till Renga. Renga – Läsare.

De senaste studioanpassade stereoheadsetet från Roccat är designat för multiplattform och är därför kompatibla med både PC, Playstation 4, Xbox One, mobiler, tablets, m.m. Det lovar ett högkvalitativt ljud som med sin bekväma, heltäckande design bygger på en uppgradering av deras tidigare grunddesign.

Renga erbjuder en immersiv och dynamisk ljudbild med en krispig diskant och en djup bas. Det väger lite, men är överraskande robust, vilket bidrar med bonussaker som t.ex. ventilerade hörselkåpor och skön, fluffig stoppning i själva kåporna. De passar utmärkt för längre spelsessioner och det känns som att du inte har ett headset på dig överhuvudtaget.

Den inbyggda fjärrkontrollen låter dig justera de mest använda ljudinställningarna. Detta bidrar med en mer flexibel kontroll som bidrar till en mer intuitiv spelupplevelse.

ROCCAT Renga släpps på marknaden i Februari, med en preliminär prislapp på 49,99 Euro/USD (ca 500 kronor).

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas.Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.