Roliga äventyr i vinter när Yo-Kai Watch 3 släpps

Häng med Nate på ett nytt äventyr när Yo-Kai Watch 3 släpps till Nintendo 3DS i december.

Nintendo Co., Ltd.

I december bär det av till nästa stora del i Level 5:s detektiv- och spökrollspel Yo-Kai Watch, med Yo-Kai Watch 3. Den här gången flyttar Nate och hans familj till en ny stad, St. Peanutsburg. Men även om flytten till en början är ”normal” visar det sig snart att han får flera mysterier att lösa med sin nya, uppgraderade Yo-kai watch model U.

Samtidigt i Springdale får en flicka vid namn Hailey Anne en Yo-kai watch model U också, och tillsammans med den knasiga anden Usapyon startar hon en detektivbyrå för att lösa det många mysterier som sker i den lugna staden. Nate och Hailey Anne arbetar på varsina håll med att lösa mysterier för att sakta upptäcka sina gemensamma öden och komma till botten med de händelser som sker i deras hemstäder.

Läs gärna våra recensioner av Yo-Kai Watch 2.

Nytt i yo-kai-världen

Förutom att utforska Springdale och St. Peanutsburg i jakt på yo-kai, sidouppdrag och hemligheter, erbjuder Yo-Kai Watch 3 minispel och andra utmaningar. Exakt vad det innefattar är inte klart, men förmodligen handlar det som samlarföremål, hemliga bossar och växelautomater som i de tidigare spelen. Minispelen är en intressant funktion vi gärna ser mer av.

Den nya stridsplanen.

Den stora nyheten i trean är det omarbetade stridssystemet i vilket du kan placera ut dina aktiva yo-kai på ett rutnät för att aktivera olika effekter. Beroende på vilka yo-kai det är du länkar ihop och vilka mönster du ställer dem i får du varierande resultat. Enligt utvecklarna ska stridssystemet vara mer taktiskt än det föregående hjulet du roterade.

Dessutom går det att strida mot andra spelare i flera nya flerspelarlägen. Duellera via Local och Friend Battle eller det tävlingsinriktade ’Merican Dream Battles där du kan tävla om poäng och klättra i rang. Självklart går det även att byta yo-kai via StreetPass eller medaljer över Wi-Fi.

Fans till kattanden Jibanyan kan släppa lös sin kreativitet i Build-a-Nyan där du kan designa din alldeles egna yo-kai-katt och de den ett namn, färg med mera.

Utöver allt detta så kan också ägare av Yo-Kai Watch: Bony Spirits, Fleshy Souls eller Psychic Specters, samt Yo-Kai Watch Blasters: Red Cat Corps och White Dog Squad länka dem till Yo-Kai Watch 3 för att låsa upp extra innehåll.

Yo-Kai Watch 3 släpps den 7 december exklusivt till Nintendo 3DS.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.