Rykte: Uncharted får en remake till PS5

Uncharted som spelserie fyller hela sjutton år i år. Det första spelet släpptes 2007 till dåvarande PS3 och satte en ny standard för action-äventyrstitlar som följde i Tomb Raider och Indiana Jones fotspår. Det sista spelet i serien släpptes 2016 och lämnade många fans i tårar. Men nu verkar titeln få en liten nytändning.

Nyligen gick ett litet rykte om att en remake av Uncharted: Drake´s Fortune planeras till PS5. Sony har tydligen ”strongly considerated” en modern nyversionen av Naughty Dogs oslipade diamant. Vilken byrå som ska ta sig an uppdraget är dock inte bestämt än. Än så länge är nyheten bara ett rykte, utan någon officiellt bekräftelse.

Skulle du vilja se en remake av Uncharted: Drake´s Fortune?

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.