Rykten talar om Playstation 4 i februari

Sajten Gamereactor skriver att rykten har börjat florera gällande det stora event Sony planerar att hålla i februari. Jippot går av stapeln 25-28 februari i Arizona och officiellt så skall man visa upp nya spel till både Playstation 3 och Vita. Nu spekulerar man dock om det påkostade eventet i själva verket är en lansering av Playstation 4. Om så är fallet så lär eventet ske bakom stängda dörrar och allmänheten kommer med all säkerhet få ta del av nyheten under årets E3-mässa.

Men som sagt, ännu är det bara rykten och vi lär få hålla ut tills slutet av februari innan vi får någon officiell bekräftelse.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.