Så här blir Battlefield 4 online

DICE och EA visade under E3 upp nästa generations Battlefield. Vi publicerade häromdagen en artikel om singelspelar-demot Angry Sea som visades på Microsofts E3-visning. Man demonstrerade även “Siege of Shanghai” i en 64-persons multiplayer-match på presskonferensen “The Download: EA 2013 Preview”. Båda demonstrationerna utfördes i 60-bilder/sekund medan det renderades massiva kartor, fordon och infanteri, miljöeffekter och dynamisk förstörelse.

DICE avslöjade dessutom två multiplayer-innovationer: Levolution, och Commander Mode som gör comeback. Levolution skapar ett dynamiskt slagfält där spelarna kan använda miljön till sin fördel genom att exempelvis klippa elen till en byggnad och attackera sina fiender i mörkret eller att förvandla en hel skyskrapa till grus för att förändra slagfältet. Med Levolution reagerar miljöerna på spelarnas alla rörelser och säkerställer ändlös variation. Commander Mode placerar två spelare i hjärtat av ledningscentralen med ett fågelperspektiv på slagfältet. Det skapar en dragkamp mellan två commanders medan de levererar viktig information och kraftfullt material till sina trupper för att kunna vända krigets vindar. Spelarna kommer att känna rushen i Commander Mode på både nuvarande och nästa generations konsoler så väl som på PC. För första gången kan commanders även ta befälet via sin iPad eller Android-platta.

För att fira och tacka alla spelare för att de spenderat över en miljard timmar i Battlefield 3 ger DICE bort den digitala expansionen Battlefield 3: Close Quarters till alla Battlefield 3-spelare helt utan kostnad. Här finns mer information om hur du laddar ner paketet.

Battlefield 4 börjar säljas i Sverige den 31 oktober till Xbox 360, PlayStation3 och PC.  Spelet kommer även till Xbox One och PlayStation 4.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.