Nästa James Bond-spel kommer gästas av Gold Finger

En av de mest ikoniska Bond-filmerna kommer nu att bli en del i Activision’s spel-under-utveckling, 007 Legends. Spelet utvecklas i samband med filmseriens femtionde jubileum och kommer att väva samman berättelser från inte mindre än sex olika Bond-filmer, av vilka Goldfinger nu har blivit en. De andra filmerna som kommer att dyka upp som uppdrag i spelet är Die Another Day, Moonraker, Licence to Kill, och On Her Majesty’s Secret Service.

Goldfinger-uppdraget kommer att handla om hur James Bond måste sabotera Goldfingers planer om att förstöra Amerikas största guldreserv, Fort Knox. Atombomber måste desarmeras, Oddjobs hatt måste undvikas och världen måste slutligen räddas från dessa onda planer. 007 Legends är under utveckling av Eurocom kommer att släppas i höst till 360, PC och PS3.

Mer information på den officiella hemsidan.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.