Ny stor uppdatering till Ghost Recon Wildlands på väg!

Snart är det dags för Jungle Storm, nästa stora PvP-uppdatering att komma till Ghost Recon Wildlands att äntra din konsol eller dator. Ubisoft har släppt en vacker trailer där man introducerar några av nyheter som följer med uppdateringen.

Bland annat har vi en ny klass att se fram emot, Pathfinder, en riktig smygare som skjuter vilt med armborst och inte kan bli markerad av drönare. Den andra klassen kommer att visas upp närmare släppdatumet!

Hela härligheten kommer den 14:december och kommer erbjuda en hel del skojigheter!

Vad tycker du?

1 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Stor spel- och filmentusaist som prompt hävdar att pixel- och spritegrafik är det bästa som hänt världen. Utvecklar småspel, fotar och pysslar med musik alldeles för mycket. Anser att spel är konst, tar gärna upp diskussionen med folk som anser otherwise. Utöver det en rätt chill, kaffeberoende (maler egna bönor!) gamer som inte backar på utmaningar. Orerar gärna högt och ljudligt om Hideo Kojimas briljans och Metal Gear-seriens storhet.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.