Samarbete mellan Dragon Ball FighterZ och Xenoverse 2

Dragon Ball Xenoverse 2 tuffar vidare för full maskin och nu släpper de snart två packet med nya karaktärer. Tapion och Android 13 har redan avslöjats, men återstående karaktärer är fortfarande en hemlighet. Det svallras dock om att “En ny form av Goku” kommer inkluderas.

Utöver karkaktärer så kommer även ett nytt spelläge, Hero Colloseum, vilket dessutom kommer med egen story. I detta slänger man helt plötsligt in taktiskt figurspel i denna redan överfulla titel. Exakt hur detta kommer inkorporeras är de dock försiktiga med att avslöja. Vad som har sagts däremot är att Hero Colosseum kommer vara helt gratis. Detta är minst sagt är en bra deal när man snackar om ett helt spelläge.

Slutligen så är ju även det kommande spelet Dragon Ball FighterZ på horisonten och äger man sedan tidigare Xenoverse 2 så kommer man få bonusar i de båda spelen. Även här är de försiktiga med exakt vad man får i bonus, men gratis är ju alltid gott!

DLC-packen för Xenoverse 2 kommer släppas under hösten respektive vintern till samtliga enheter och Dragon Ball FighterZ har ett releasedatum den 26’e Januari för Xbox One, Playstation 4 och PC.

Öländsk ordvrängare och speldesigner. Tillhör den generation och demografi som växt upp med spel och genom detta haft möjlighet att på nära håll se mediet utvecklas. Slår mig gärna ner med någon form av onlinespel, vare sig det är ett RPG, FPS, MOBA eller MMO. Kan jag spela med, eller i alla fall interagera med andra personer så trivs jag som bäst.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.