Samlarföremålet Nomad ND1 till Mass Effect: Andromeda

I samband med den nya trailern annonserade BioWare även två samlarföremål till Mass Effect: Andromeda, av terrängfordonet Nomad ND1. Den ena (D/C) en detaljerad 1:18 kopia i stål med batteridrivna lampor, den andra (RC) radiostyrd och med en installerad kamera.

Observera att föremålen från BioWares onlinebutik än så länge enbart skeppas till USA och Kanada!

Varpå den första passar bra i samlarens bokhylla som en stilmarkör, går den andra att styra med en app, har en videokamera, 6-hjulsdrift, LED-lampor och inbyggda laddningsbara batterier. Båda samlarföremålen levereras tillsammans med ett spelfodral i stål, dock utan spelet.

mass-effect-andromeda-nomad-2

Nomad ND1 D/C.

Nomad ND1 D/C säljs för $99 och den radiostyrda Nomad ND1 RC $199. I dagsläget skeppas produkterna enbart till USA och Kanada när de beställs från BioWares officiella onlinebutik, men Amazon, GameStop och Best Buy kan ha egna leveransbestämmelser. Produkterna är för tillfället exklusiva till dessa återförsäljare.

Mass Effect: Andromeda släpps 2017 till Playstation 4, Xbox One och PC.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.